Web
Analytics

Parfumul are un efect incredibil asupra noastră: ales corect, ne poate stimula performanța, ne induce o stare de bine și ne ajută să avem un somn mai profund. Este ușor să creezi o atmosferă plăcută acasă cu ajutorul unor lumânări parfumate, a difuzorului de parfum sau a uleiurilor esențiale.

betisoare parfumate bonami

Prima impresie contează

Tocmai de aceea, trebuie să fie una bună! Imediat ce intri pe hol, mirosul pe care îl simți oferă o impresie despre întreaga locuință. Alegerea aromei potrivite creează un sentiment de relaxare atunci când ajungi acasă și spune multe despre casa ta.

spray camera bonamidifuzor bonami _2

Lumânările parfumate sunt ideale pentru alte încăperi – flacăra lor trebuie să fie ținută atent sub control, așa că un difuzor este mult mai potrivit pentru hol. Poți încerca, pentru început, arome precum lavandă, sau lămâie  deoarece stimulează simțurile și induc o stare de bine.

Adu un vibe pozitiv în living

Acum este momentul să experimentezi diverse arome și să acorzi importanță felului în care lumânările și difuzoarele arată – până la urmă, ele vor deveni parte integrantă a decorul din living, așa că trebuie să se potrivească și cu restul încăperii. Pentru un plus de eleganță și un efect spectaculos mai ales seara, optează pentru decorarea cu lumânări numeroase.

set lumanari bonami

Miresme apetisante

Bucătăria trebuie, să-ți sporească apetitul așa că, dacă îți plac mirosurile gurmande alege arome de prăjituri și dulciuri, iar dacă preferi ceva răcoritor, optează pentru mentă, busuioc sau citrice.

lumanare bonami mar

Seri relaxante

Foloseste lumânările sau un difuzor parfumat cu o aromă sofisticată cum ar fi scorțișoara sau cuișoarele. Vei simți de îndată cum parfumul lor răspândește energie în tot corpul.

lumanari cuisoare bonami

Sursă foto: www.bonami.ro

Write A Comment