Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

5 motive pentru care Grande Soffice este o canapea de vis

5 motive pentru care Grande Soffice este o canapea de vis

Dacă am muta discuția de la mașini la canapele, probabil ar fi mai ușor pentru cei care se uită la preț să înțeleagă de ce o canapea costă 450 lei, alta 4 500 lei, alta 40 500 lei, iar alta ... 405 000 lei!

Recomandare de Ileana Răducanu

 

Știu că rubrica presupune să vă recomand ceva, însă de această dată recomandarea mea este să faceți un efort de imaginație și să vă cuibăriți în cea mai confortabilă canapea dintre câte există. Știu că și voi aveți pe acasă canapele de care sunteți perfect mulțumite sau mulțumiți, însă eu acum vreau doar să ne clătim împreună ochii cu această perfecțiune cu aspect casual, această simplitate poetică a liniei și acest design fără vârstă creat de unul dintre cei mai înzestrați maeștri contemporani, pe numele său, Francesco Binfaré. 

 

Iată cele cinci motive pentru care declar perfectă canapeaua  GRANDE SOFFICE:

 

1. Este prețioasă fără să fie pretențioasă. Are aceste linii perfect-imperfecte care o fac să fie foarte artistică. Și cui nu îi plac obiectele artsy.

 

 

2. E creată de Binfaré. Puțini designeri sunt ca el. Cu câțiva ani în urmă m-am nimerit la un eveniment aniversar EDRA, unde omul a recitat o jumătate de oră o poezie scrisă de el. 

 

 

3. Poți să „te dai mare” cu ea. 

 

 

4. Sau poți să fii modest. Dar genul acela de modestie a luxului!

 

 

5. Faptul că este, cum zic englezii „unapologetic”, este așa cum este, nu are nevoie de confirmarea cuiva ca să aibă succes. 

 

 

Și nu, nu mă întrebați cât costă! Nu vreau să sune a recomandare-reclamă, însă în România știu că doar  ClassIN  aduce  EDRA. Probabil mai există și alți câțiva furnizori prin țară sau online!

 

Dacă aveți o recomandare de canapea mai confortabilă decât aceasta, să-mi dați de știre!

 

 

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior