Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

COLOR TRACE - o experiență a culorii în cadrul #RomanianDesignWeek pe care nu trebuie să o ratați!

COLOR TRACE - o experiență a culorii în cadrul #RomanianDesignWeek pe care nu trebuie să o ratați!

COLOR TRACE, evenimentul creat de Sundazed Interior și Oriel Beer în cadrul Romanian Design Week, este prezentat de către organizatori ca find „o experiență a culorii care se traduce printr-un traseu senzorial în Berăria Oriel”. V-am făcut curioși?

Recomandare de Ioana Mocanu

 

 

„Fiecare ingredient prezent în producerea berii este definit de o culoare, iar, prin aceste culori, invitații vor putea vedea cum se produce berea artizanală într-o formă comună cu arta. Proiecțiile se vor desfășura în interiorul fabricii, în spațiul propriu-zis de producție, iar Barul Oriel va avea deschisă o zonă de socializare în curte. Atmosfera va fi întreținută de vinyl-player Despina Bordeanu.” (Romanian Design Week)

 

 

 

Noi am aflat despre eveniment de la Adina Avramescu (organizator Color Trace & fondator Sundazed Interior), deja prieten vechi Oh, DA!, pe care ați putut-o cunoaște în articolul pe care l-a scris pentru noi săptămâna trecută, despre 522 Tokyo Chaise Longue (Charlotte Perriand, 1940) - vă recomandăm cu drag să aruncați un ochi și să aflați câteva detalii interesante despre vestitul obiect de design modernist.

 

 

Adina este designerul de interior care vrea să aducă soarele în casele oamenilor și face asta la Sundazed Interiors, micul birou de design și styling pe care îl are din 2020, iar în cadrul Color Trace, va fi „dirijorul” unui workshop tare distractiv, unde vei putea picta cu vopseluri destinate proiectelor interioare desene abstracte pe care le poți înrăma pentru casa ta sau pentru un cadou. Vei avea la dispoziție toate instrumentele necesare de la un inspiration board, vopseluri, șorț, mini trafaleti și pensule, cu mulțumiri speciale către DIAGRAM Paints, pentru sprijin.

 

Tot în cadrul evenimentului, vei putea urmări un live act show, reprezentat de un graffiti performance pe un perete exterior al berăriei Oriel, dar și proiecțiile video curatoriate de Ioana Coca, co-fondator Oriel Beer. Proiecțiile vor fi bazate pe elementul culoare, punct comun în orice domeniu. Fiecare ingredient în producerea berii este definit de o culoare, iar prin aceste culori, invitații vor putea vedea cum se produce berea artizanala într-o formă comună cu arta. Proiecțiile se vor desfășura în interiorul fabricii, în spațiul propriu-zis de producție.

 

 

În plus, veți avea la dispoziție barul Oriel deschis cu o zonă de socializing outdoor, în curte, vă veți putea bucura de berile artizanale, produse de cei de la Oriel, precum și de snack-uri furnizate de un food truck, toată atmosfera fiind întreținută de Despina Bordeanu, vinyl-player.

Evenimentul este parte Design Go, circuitul oficial Romanian Design Week 2021 (3-14 iunie).

 

Veniți, veniți cu drag, iubitori ai culorilor..., dar și ai berii artizanale autentice!

 

 

Despre organizatori:

 

Sundazed Interiors este un studio de Design fresh și entuziast cu idei și soluții care te vor ajuta în a concepe spațiul tău unic plin de energie pozitiva. Proaspăt lansat, studioul este ambițios și dorește să aducă culoare, bun gust și idei creative interioarelor, fie că este vorba de un proiect rezidențial, un eveniment, o ședință foto sau o simpla consultație de design.

 

Oriel Beer este un micro spațiu, deschis la final de 2017, destinat producerii unor beri diferite. Oriel Beer s-a născut din pasiunea a doi oameni de a schimba percepția lumii asupra berii. Gustul berilor definește o experiență, iar băutorul explorează o multitudine de gusturi.

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior