Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

Curs de Actorie cu Kira Hagi

Curs de Actorie cu Kira Hagi

Design Your Life aduce noi surprize de sărbători, odată cu un nou curs în portofoliu: Actorie cu Kira Hagi!

 

Actoria, ca metodă de dezvoltare personală, este cea mai bună alegere atunci când dorești să înveți să fii liber de constrângerile sociale, când vrei să știi până unde poți să îți împingi creativitatea, când vrei să îți perfecționezi felul în care vorbești sau te miști, când visezi să scapi de temeri sau de inhibiții. Este o artă completă care te poate ajuta în toate aspectele, indiferent de vârstă, dar mai ales dacă ești copil.

 

Multe dintre automatismele comportamentului din copilărie rămân cu tine toată viața, însă nimeni nu e perfect și e atât de multă frumusețe în imperfecțiune, iar ACTORIA este cea mai precisă metodă de a te face încrezător în propriile forțe.

 

Cursul de ACTORIE pentru copii susținut de actrița KIRA HAGI se adresează copiilor între 11-12 ani și 13-14 ani și se desfășoară pe parcursul a 10 săptămâni, o întâlnire săptămânală online, de câte 90 min.

 

 

Cursul de Actorie cu Kira Hagi se adresează copiilor timizi sau dezinvolți, copiilor care vor să devină actori sau care vor să își învingă niște temeri, copiilor pasionați de artă și de o formă nouă de socializare – aceste întâlniri online unde îți poți face prieteni cu care pot ulterior poți dezvolta proiecte artistice, pot apărea idei de grup și se pot crea conexiuni în lumea fascinantă a actorilor de teatru și de film.

 

Copiii vor avea ocazia să cunoască invitați colegi de breaslă ai Kirei sau scouteri de talente în domeniu care vor urmări momentele de joacă din timpul cursului. Copiii vor lucra individual, dar și în echipă, iar la final își vor prezenta un proiect final în fața unei comisii de profesioniști din domeniu.

 

 

 

Structură detaliată:

 

Curs 1 : Viața mea în ARTĂ

 

Pentru a face teatru și film trebuie să înțelegi unde a început totul. Vom face o serie de exerciții care te vor învăța să te relaxezi. Vom crea un spațiu sigur pentru creație și pentru joacă, vom învăța să ne prezentăm, să fim atenți la ceilalți și vom începe mici exerciții de dicție.

 

 

Curs 2: Actorul se pregătește

 

Exerciții pentru dezvoltarea atenției și a vitezei de reacție. Cele mai ușoare exerciții sunt de fapt cele mai dificile și fiecare actor, indiferent de statutul lui în industrie, le face în fiecare zi. Vom face exerciții în grup și vom învăța puterea muncii în echipă.

 

Fiecare participant va primi un text pe care va trebui să-l pregătească individual și la clasă, pe parcursul celor 8 săptămâni rămase până la final, când vor fi examinați de o comisie de profesioniști din domeniu.

 

 

Curs 3: Crearea unui rol

 

Fiecare avem câte o temere și când suntem într-o situație inconfortabilă găsim o scuză să renunțăm. Vom învăța puterea de a fi determinat în orice aspect al vieții. Stanislavski, unul dintre cei mai mari actori și regizori de teatru a introdus în actorie sintagma „iubește arta în tine și nu pe tine în artă”. Altfel spus, este o artă să scapi de vanitate și să ai o abordare onestă în tot ceea ce faci.

 

Cu cât ești mai sincer, cu atât ai mai multe de câștigat și asta se câștigă prin exerciții specifice și prin teme pentru acasă. 

 

 

Curs 4: Adevăr și Minciună

 

Prepubertatea este perioada în care minciuna poate fi folosită în exces. Să poți să îți controlezi propriile fabulații este o tehnică și deși diferența dintre adevăr sau minciună poate fi nesemnificativă pentru această vârstă, automatismul cu care începi să spui povești neadevărate poate rămâne pe termen lung sau poate chiar pe viață.

 

Actoria te ajută să compartimentezi nevoia de a părea ceea ce nu ești sau de a ascunde feluri ale personalității tale pe care le vrei ascunse și te ajută să fii neînfricat și sincer în toate aspectele vieții.

 

 

Curs 5: Dezvăluire

 

Mimica este o oglinda sentimentelor pe care le poți transmite. Nimic din ceea ce facem nu este întâmplător, un gest nu este un gest, o privire nu este doar o privire. Ca să poți dezvălui ceea ce vrei să transmiți e nevoie de exerciții specifice și de o înțelege în avans a gesturilor pe care le faci. 

 

 

Curs 6: Exprimarea

 

Atitudinea poate fi mai importantă decât o mie de cuvinte. Să știi să te exprimi fără să spui cuvinte e la fel de important ca atunci când spui un monolog. Vom învăța să ne exprimăm cu și fără cuvinte.  

 

 

Curs 7: Construiesc un Personaj!

 

Oricine are imaginație, dacă se află în contextul potrivit și este încurajat să o facă. O lume întreagă poate fi dezvăluită prin ochii unui copil care încă nu este tributar clișeelor și regulilor sociale. Fiecare dintre copii va avea ocazia să creeze și să imagineze un univers personal și vor construi personaje proprii pe care le vor interpreta în fața colegilor.

 

 

Curs 8: Viața ca în filme!

 

Uneori poveștile personale sau a unor persoane apropiate pot sta la baza unei piese de teatru sau a unui scenariu de film.

 

Crearea unei piese colective  stă la baza unei munci în echipe și a unui efort colectiv de a lucra la un proiect ce poate avea, cine știe, și o finalitate. Important însă e demersul de a avea în comun, cu persoane necunoscute, ocazia de crea și de a face artă.

 

 

Curs 9: În spatele scenei

 

Nu doar ce se întâmplă în fața camerelor este interesant! Vom învăța reguli de comportament pe platoul de filmare, în spatele scenei și oriunde se întâmplă un proiect care presupune interacțiunea cu această industrie.

 

 

Curs 10: Curtain Call!

 

Fiecare cursant va avea un moment de actorie lucrat la clasă care va fi prezentat în fața unei comisii formate din Kira Hagi și alți invitați, colegi de breaslă sau din domeniul artistic, care vor asista și vor nota onest prestațiile participanților.

 

Următoarea grupă începe în săptămâna: 17-23 ianuarie 2022

 

COSTURI ÎNSCRIERE:

Preț: 2000 lei  Preț cu reducere: 1500 Lei/participant

*se poate achita în 4 rate a câte 450 lei

 

Detalii de plată

OHDA DESIGN S.R.L.
Cont: RO34INGB0000999910571650
CUI: 42900679
Adresa: Bd. Pipera nr. 168A, Bl. A, Et. 9, Ap.92

 

*te rugăm să ne trimiți un mail pe contact@ohda.ro cu dovada plății

*Se admite retragerea și înapoierea sumei achitate, în decurs de 15 zile de la efectuarea plății.

*Persoanele juridice nu pot solicita returul sumei achitate, dar pot înlocui beneficiarul.

 

 

FĂ-ȚI CONT ȘI REZERVĂ-ȚI LOCUL ACUM!

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior