Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

DESIGN YOUR LIFE! Webinar transmis live online din cea mai HOT locatie din capitală

DESIGN YOUR LIFE! Webinar transmis live online din cea mai HOT locatie din capitală

În perioada 11-13 noiembrie, a avut loc evenimentul live online DESIGN YOUR LIFE!, organizat de platforma Oh, DA!, transmis dintr-una dintre cele mai noi locații din București, HOTSPOT WORKHUB

 

Conceptul evenimentului a reunit o serie de personalități din domeniul arhitecturii și al designului de interior, dar și specialiști care au făcut predicții de un real interes și impact în industrie, de la geografia socială și investițiile imobiliare, până la sistemele inteligente ale viitorului și psihologia culorilor. 

 

 

 

 

Invitații și programul evenimentului au fost:

 

  • Managementul unui proiect, de la achiziție, la “casa la cheie”

Arh. IRINA MELIȚĂ, Partener la Biroul de Arhitectură „Poster”, Vicepreședinte al Ordinului Arhitecților București

 

  • Investiții imobiliare - cum estimăm profitul?

Prof. univ. dr. BOGDAN SUDITU, Specialist în Geografie Socială, Expert Locuire, Planificare urbană și Teritorială și membru în Comisia Tehnică de Urbanism București

 

  • Original vs. Fake. Care sunt detaliile care fac diferența?

IRINA ANDRONE, Interior Designer, fondator Cuibul de Design

 

  • Soluții de climatizare și răcire & tehnologia viitorului

DAN BABAN, specialist în instalații, Team Leader TECE GmbH Romania

 

  • Sisteme inteligente pentru orice buget

BOGDAN DIACONU, Interior Designer, co-fondator Oh, DA!

 

  • Culorile și impactul psihologic în design

MIHAI MARIN, Specialist în Culoare, fondator Atelierul de Culori

 

  • Tâmplărie și uși făcute pe comandă. Cum alegem?

MIHNEA GHEORGHIU, Specialist în industria lemnului, Fondator Woodyo

 

  • Ce înseamnă frumos în designul de interior

ANDREEA MUREȘAN, Interior Designer & Peisagist, fondator Studio Andreea Mureșan

 

  • Despre rolul Artei în designul interior. Investiții care contează

MARCEL MAIER, Scenograf UNTOLD, Designer de Interior și de Obiect & Project Manager Borodi Design

 

 

Ileana Răducanu, în dialog cu Bogdan Suditu, Specialist în Geografie Socială, Expert Locuire, Planificare urbană și Teritorială și membru în Comisia Tehnică de Urbanism București

 

 

Ileana Răducanu, în dialog cu Mihai Marin, Specialist în Culoare, fondator Atelierul de Culori

 

 

Discuțiile au fost moderate de către Ileana Răducanu, co-fondator OH, DA!, care are o experiență de peste douăzeci de ani în designul de interior și care inițiază în fiecare an proiecte de susținere și de promovare a talentelor locale din domeniile creative. 

 

 

Ileana Răducanu, în dialog cu Irina Meliță, Partener la Biroul de Arhitectură „Poster”, Vicepreședinte al Ordinului Arhitecților București

 

 

Fundalul evenimentului a fost oferit de una dintre cele mai cool locații din capitală (și, probabil, nu doar din capitală!) – HOTSPOT WORKHUB, locul perfect în care să se desfășoare discuții despre autenticitate și design original, în timp ce invitații dezbat, confortabil, de pe scaunele VITRA, semnate de Charles & Ray Eames.

 

Mai mult decât atât, spațiul, deschis în 2021 și descoperit de OH, DA! în timpul ROMANIAN DESIGN WEEK, a fost parte din succesul webinarului, atât datorită scenografiei care îți permite schimbarea cadrelor în așa fel încât să poți face modificări ușoare de layout în funcție de temele abordate, dar și datorită versatilității sălilor și a sentimentului că te afli într-o locație „ca afară”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

În fiecare dintre cele trei zile ale webinarului DESIGN YOUR LIFE!, peste 100 de participanți au asistat la dezbateri profunde, alături de invitați, cu un interes și o curiozitate ce au dat naștere la zeci de întrebări adresate fiecărui invitat.

 

Persoane cu diferite profesii (70% dintre ele, fără nicio legătură cu domeniul arhitecturii și al designului) au fost reunite de pasiunea și de dorința de a se informa despre acest domeniu.

 

Se confirmă, încă o dată, creșterea semnificativă din ultimii ani a interesului pentru designul de interior și pentru tot ce ține de zona construcțiilor, cu atât mai mult cu cât, conform unui sondaj realizat de eJobs Romania, liderul pieței de recrutare online, 45% dintre participanți menționează faptul că primul lucru pe care îl vor face după revenirea la normalitate, în contextul pandemiei,  va fi să îşi găsească un nou loc de muncă – fie să facă o reconversie profesională în țară, fie să pășească în afara granițelor.

 

 

Ileana Răducanu, în dialog cu Dan Baban, specialist în instalații, Team Leader TECE GmbH Romania

 

 

Așadar, suntem încântați să putem pune piatra de temelie la fundația unei educații în masă, legate de profesiile despre care nu se învață în școală și să contribuim la răspândirea informației despre meseriile creative pentru care încă nu există materii în învățământul de stat.

 

 

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior