Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

DIY

DIY

 

Provocarea de astăzi este să îți dovedești abilitățile de a personaliza singur/singură un scaun! Trimite-ne o imagine cu un scaun customizat de tine și pe cel mai interesant, îl publicăm, împreună cu detalii despre autor. Cine știe, poate vei avea astfel ocazia să îți transformi pasiunea în afacere! 

 

Totul a plecat de la o idee smart, un scaun customizat, conceput de Bogdan Bazaoache (vă sună cunoscut pentru că este unul dintre proprietarii  Zăganu Bistro - Fabrica de Bere Bună), care a participat și a ajuns în finală, la o competiție organizată de DallesGO, împreună cu Ardudana. 

 

Iată ce ne-a mărturisit Bogdan, în urma acestei experiențe:

Cum ți-a venit ideea?

Câteodată, în viată, sunt momente in care nerăbdarea își pune amprenta asupra acțiunilor tale. Simți ca nu ai timp să pregătești un proiect in detaliu. Nu-ți mai arde sa pui lucrurile pe hârtie, sa faci un action plan, un P&L, ș.a.m.d.
Ai nevoie doar de o idee și de materiale.
Oricum, vin și alte idei pe parcursul punerii în practică

 

Ce materiale ai folosit pentru punerea în practică a acestei idei? 

Știam ce vreau să fac, asa că am dat fuga la magazin și am cumpărat o pânză si sfoara de iută de 6 , plus un burete pe care l-am tăiat la dimensiunea șezutului. Am scos din debaraua cu scule bormașina pentru a prinde sfoara de cadrul scaunului și capsatorul de tapițerie și m-am pus pe treabă. În 35 de minute a fost gata! Și după cum am mai zis, parcă i-aș mai fi făcut ceva... data viitoare! :) 

 

 

Simplu, nu-i așa? Reîntorcând-ne la provocare, dacă ai un proiect în care ai reinterpretat/vopsit un scaun și vrei să te mândrești cu el, trimite-ni-l pe contact@ohda.ro și dacă ne place, îl publicăm! 

Baftă la bricolat! 

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior