Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

Participa la cea de-a 59-a editie a Expozitiei Internationale de Arta – la Biennale di Venezia!

Participa la cea de-a 59-a editie a Expozitiei Internationale de Arta – la Biennale di Venezia!

Înscrie-te la concursul pentru selectarea proiectului care va reprezenta România la cea de-a 59-a ediția a Expoziției Internaționale de Artă – la Biennale di Venezia!

 

Ministerul Culturii, Ministerul Afacerilor Externe și Institutul Cultural Român au anunțat lansarea competiției de artă care este deschisă participării tuturor artiștilor pasionați și talentați, care vor să se facă auziți și să reprezinte România!

 

Proiectul câștigător va fi expus în două spaţii: pavilionul României din Giardini della Biennale şi noua galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia.

 

Tema: „The milk of dreams”

 

Curatorul Cecilia Alemani explică tema ca fiind inspirată de o carte a artistei suprarealiste Leonora Carrington: „artistul suprarealist descrie o lume magică în care viaţa este reinventată constant prin prisma imaginaţiei şi în care toată lumea se poate schimba, se poate transforma, poate deveni altceva sau altcineva. Expoziţia propune o călătorie imaginară prin metamorfozarea corpurilor şi definiţiile umanităţii şi se concentrează în special pe trei teme: reprezentarea corpurilor şi metamorfozele acestora; relaţia dintre indivizi şi tehnologii; legătura dintre corpuri şi Pământ”.

 

Mai multe informații legate de  temă: https://www.biennialfoundation.org/2021/06/the-milk-of-dreams/.

 

Consultați regulamentul de organizare a concursului, publicat pe site-urile Ministerului Culturii (www.cultura.ro), Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro) sau Institutului Cultural Român (www.icr.ro).

 

Perioada expoziției: 23 aprilie - 27 noiembrie 2022.

 

Deadline înscrieri: 12 noiembrie 2021. 

 

Înscrierile se fac FĂRĂ TAXĂ.

 

 

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior