Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

INTERVIU Bogdan Diaconu - Inginer, Interior Designer

INTERVIU Bogdan Diaconu - Inginer, Interior Designer

Este prezent pe șantiere de la 14 ani, este inginer convertit în designer, convertit în formator și este expert în tehnologii ale viitorului pe care încearcă să le îmblânzească pentru fiecare tipologie de beneficiar în parte. Pe scurt, Bogdan Diaconu este un specialist care îți face viața mai ușoară.
 

De ILEANA RĂDUCANU

 

Pe Bogdan l-am cunoscut într-un context care mi-a dat încredere că e o persoană pe care vreau să o am în cercul meu de prieteni profesioniști. 

 

L-am dat mereu de exemplu tinerilor în general și profesioniștilor în special, deși primul lucru care mă duce cu gândul la el este când aud o poantă bună sau când cineva a fost haios involuntar, pentru că trebuie să împărtășesc cu el. Râdem mult și ne autoironizăm, în același timp în care facem multă treabă. 

 

Am învățat de la Bogdan să cer totul și să abordez cu relaxare orice situație critică. „Totul se rezolvă la un moment dat” este expresia cu care l-aș asocia. Și dacă în contextul cursurilor a ajuns, inițial pentru că mi-am făcut eu un plan din a-l pune în această ipostază, acum cucerește noi orizonturi din punct de vedere profesional, pentru că nu am întâlnit încă o persoană care să nu fie impresionată de el. Fiți cu ochii pe Bogdan Diaconu, într-o zi o să fie o mare realizare pentru că l-ați întâlnit. Eu doar fac o predicție aici, puteți să nu mă luați în seamă...

 

 

INTERVIU BOGDAN DIACONU

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior