Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

INTERVIU Camelia Sucu (antreprenor): „Câștigurile nu înseamnă doar câștiguri materiale.”

INTERVIU Camelia Sucu (antreprenor): „Câștigurile nu înseamnă doar câștiguri materiale.”

Camelia Șucu este una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România, are o experiență de peste 25 de ani în business și, în contextul designului, este ușor să o faci să se deschidă și să îți spună povestea sa.

 

Este fondatoarea unora dintre cele mai de succes afaceri în acest domeniu, reprezentând branduri precum ClassIn, Iconic Health, Natuzzi sau Piața de Gros Abundia, iar de la distanța observatorului poți spune că are o viață ideală, că acele multe milioane de euro din contul său îi asigură o existență fără griji. Dar, dacă o asculți în acest interviu, Camelia Sucu te va face sa realizezi că acele milioane nu se fac ușor, nu peste noapte, nu dacă ai divorțat.

 

Confortul banilor necesită ani buni de muncă, ani de trezit cu noaptea în cap, ani de creat oportunități, de riscat, de împrietenit cu oameni care să te ajute, de făcut echipe capabile, de a sta în priză zi și noapte, jonglând în același timp cu preconcepțiile („ești femeie”), cu îndatoririle de fiică, de mamă și, mai nou, de bunică.

 

Interviu de Ileana Răducanu, fondator Oh, DA!

 

Camelia pare ușor de citit, dar apele limpezi sunt adânci și dacă ar fi să o caracterizez într-un singur cuvânt, aș spune că este bună. Are o bunătate care ajunge undeva la 90%, este atât de empatică, încât e în stare să ajute doar ca să ajute, însă acest ajutor e întotdeauna făcut cu mare măiestrie de femeie de afaceri. Camelia nu dă pur și simplu pentru că are de unde, ci te ajută să ajungi singur acolo unde îți dorești, creându-ți oportunitatea de a te ajuta pe cont propriu. A făcut-o cu oamenii din jurul său, cu asociațiile caritabile pe care le-a înființat, cu propriile fiice, cu designerii de obiect și probabil o va face pentru încă următorii 20-30 de ani, cât și-a propus să rămână activă, așa cum mi-a mărturisit la final de interviu. 

 

Te invit să o asculți pe Camelia la început de an, într-o perioadă încercată, și poate vorbele sale te vor face să tragi propriile concluzii despre propriile dorințe, așteptări, despre ce înseamnă să știi să treci cu grație și umor peste încercările vieții și despre obiectivele de la care nu trebuie să te abați, dacă vrei să ai succes. 

 

INTERVIU CAMELIA SUCU

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior