Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

Salonul de mobilă, Milano 2021 - conferința de presă - miercuri, 26 mai 2021

Salonul de mobilă, Milano 2021 - conferința de presă - miercuri, 26 mai 2021

Anul acesta iSaloni se ține pentru prima oară în septembrie 2021. Dacă ești pasionat de design și e pentru prima oară când auzi de acest târg este pentru că probabil în oricare dintre ultimii 59 de ani ai fost plecat/ă în altă galaxie. 

Recomandare de Ileana Răducanu

Foto: arhiva personală

 

Mâine, 26 mai, se ține o conferință de presă în care vor fi multe de aflat...

 

 

LINKUL UNDE  PUTEȚI VEDEA  LIVE CONFERINȚA ESTE ACESTA: 

 

https://www.youtube.com/user/isaloni

 

 

Ne referim la iSALONI ca la un târg, însă este vorba de un eveniment cultural, artistic, inovator și spectaculos care se desfășoară timp de o săptămână în Milano. La propriu, tot orașul Milano se îmbracă în design și oameni din toate colțurile lumii vin să facă schimb de experiență și să trăiască această efervescență creativă care nu are asemănare nicăieri în lume! 

 

 

Ai ocazia „să probezi” obiecte pe care altfel le vezi doar în reviste sau prin filme. În imaginea de mai josi eram în Rho Fiera, centrul expozițional, în standul Edra, unde cei 50 de cursanți cărora le-am deschis apetitul pentru design probau o canapea de 30.000 euro. 

 

 

E un eveniment educativ în care vă puteți expune copiii la frumos, la nou, la idei nemaiîntâlnite, la concepte spectaculoase, la multe forme de artă. 

 

 

Ai ocazia să te expui la tehnologii noi, să vezi obiecte nemaivăzute și, când vine vorba de tendințe, să fii cu un pas înaintea tuturor!

 

 

Și nimic nu se compară cu ieșitul seara după o zi întreagă de maraton de design. Te oprești la orice restaurant italienesc tipic, comanzi o porție de paste sau o pizza memorabilă, un pahar de vin și  împărtășești cu prietenii, cu prietenii prietenilor sau cu oamenii de la cealaltă masă tot ce ți-a plăcut în ziua respectivă.

 

 

E bine de știut că în săptămâna iSaloni prețurile la cazare se dublează! Da, ai citit bine, iată un exemplu la distanță de o săptămână între cele două rezervări, la același hotel din Milano. 

 

 

Versus în săptămâna târgului: 

 

 

Desigur, există soluții pentru toate bugetele și, până la urmă nu trebuie să stai în centrul Milano, oricum ajungi prin toate cotloanele lui în săptămâna aceasta, așa că poți oricând să îți iei cazare și într-unul dintre orașele limitrofe, precum Monza sau Bergamo, care nu sunt chiar așa departe și au transportul în comun foarte bine pus la punct.

 

 

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior