Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

Tim Burton, aparitie surprinzatoare la FITS 2021

Tim Burton, aparitie surprinzatoare la FITS 2021

Unul dintre cei mai renumiți regizori de la Hollywood, Tim Burton, a făcut parte sâmbătă seara din publicul spectacolului „Faust”, al lui Silviu Purcărete în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS).

 

Recomandare de Ana Popp

 

sursă foto: Teatrul Național „Radu Stanca”, Sibiu

 

Celebrul regizor a participat la unul dintre cele mai spectaculoase spectacole de teatru montate pe textul lui Goethe, „Faust”, o producție a Teatrului Național „Radu Stanca”, din Sibiu, cunoscută pentru premiile sale naționale de excelență, dar și internaționale, recunoscute la festivaluri precum cel de la Frankfurt, din 2008 sau cel de la Edinburgh, din 2009. 

 

 

Tim Burton filmează un serial în România

 

Timothy Walter Burton, regizor, producător de film, scriitor și artist american, se află în România de câteva luni, pentru a filma serialul ce reinterpretează povestea Familiei Addams, serial realizat de Netflix, în colaborare cu MGM TV și produs în colaborare cu Icon Films Romania. Celebrul regizor este cunoscut pentru stilul său excentric și este considerat un adevărat geniu la Hollywood, cu o creativitate impresionantă ce l-a ajutat să creeze scenarii precum „Edward Scrissorhands”, „Sleepy Hollow”, „Alice in Wonderland” „Batman” și multe alte apariții care îi confirmă stilul inconfundabil. 

 

Burton a lucrat adesea cu actorul Johnny Depp, care îi este bun prieten și pentru care, în 2016 a venit cu o altă ocazie în  România, special pentru a-i face o surpriză actorului. Alături de Johnny Depp și de colegii lui din trupa The Hollywood Vampires, regizorul a vizitat Castelul Bran.

 

Noul serial se va concentra asupra lui Wednesday Addams, interpretată de Jenna Ortega, iar reprezentanții Netflix au anunțat pe Twitter că Familia Addams se mărește: „Catherine Zeta-Jones va fi noua Morticia Addams, iar Luiz Guzman îi va da viață celebrului Gomez Addams.”

 

 

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu ne pune la dispoziție anul acesta o ediție hibrid, atât fizic, cât și online, deci nu uitați că mai aveți doar o săptămână să vă bucurați de spectacole de excepție, în cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri de teatru din România.

 

Află aici ce mai poți vedea la FITS.

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior