Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

CONCURS DE SCENARII by Kira Hagi

CONCURS DE SCENARII by Kira Hagi

KIRA HAGI COMPETITION 2022 se adresează scenariștilor din România care au un scenariu de sertar sau care au o idee pe care vor să o transpună într-un scenariu, până pe 27 martie 2022. Atenție! Sunt acceptate în concurs doar scenariile de comedie și/sau inspirate din fapte reale sau personaje istorice.

CONCURS EFdeN dedicat celor care știu cum va arăta orașul viitorului

CONCURS EFdeN dedicat celor care știu cum va arăta orașul viitorului

EFdeN este unul dintre cele mai importante ONG-uri din România din zona sustenabilității în mediul construit, câștigând peste 40 de premii naționale și internaționale pentru proiectare și construirea a două dintre cele mai sustenabile case din lume cu care a concurat la cea mai importantă competiție mondială Solar Decathlon în 2014, la Versailles și în Dubai, în 2018. Va urma o a treia participare a echipei în 2021 (în Germania) și în 2023 România va fi gazda acestei competiții internaționale!

Recomandare de iLEANA RĂDUCANU

DIY

DIY

Totul a plecat de la o idee smart, un scaun customizat, conceput de Bogdan Bazaoache (vă sună cunoscut pentru că este unul dintre proprietarii  Zăganu Bistro - Fabrica de Bere Bună), care a participat și a ajuns în finală - în primele cinci, dintre 100+, la o competiție organizată de DallesGO, împreună cu Ardudana.  PROVOCARE DE ILEANA RĂDUCANU

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior