Introduceti termenul dorit si apasati Enter pentru a cauta!

Deziderat Oh, DA!

Cine suntem?

Ca orice lucru spectaculos, Oh, DA! s-a născut din pasiune și din dorința onestă de a răspândi frumosul în oameni. „O societate în care totul e frumos, de la felul în care arată orașele, satele și până la cum sunt îmbrăcați oamenii (n.r), devine invariabil o societate mai bună”, spunea Charlotte Perriand, designer de obiect, icon modernist și o figură care încă ne inspiră, la mai bine de o sută de ani de când a apărut pe această lume, ca să schimbe felul în care privim designul.

Suntem mai mult decât o echipă, suntem o comunitate cu entuziasm și idei infinite, suntem orientați spre design, ne emoționăm la tot ce este creativ și facem în așa fel încât să ducem vorba mai departe.

Ceea ce găsiți pe acest site sunt alegeri personale, subiective și cinstite și singurul obiectiv pe care îl avem este să vorbim doar despre ceea ce ne place. Încercăm să nu ne formalizăm și să purtăm discuții cu voi, citiorii, de parcă tocmai ne-am întâlnit la o cafea! 

 

Ileana Răducanu –  CEO -  Design scouter, promotor de peste 20 ani al designerilor de produs autohton

Bogdan Diaconu – BRAND MANAGER - Creator de frumos, tech oriented,  formator de talente

Ioana Mocanu - BRAND & MARKETING DEVELOPER - Urmăritor și înfăptuitor de vise, organizator de proiecte care schimbă lumea

Irina Colan – DIRECTOR IMAGINE -  este colaborator de cursă lungă pe proiecte de design, cu o experiență vastă în DTP și design grafic. Călătorește mult, merge la cele mai bune concerte de pe planetă  și se întoarce de fiecare dată cu idei și informații spectaculoase.

Liliana Enica – CONSULTANT WEB & DESIGN – este întruchiparea multi taskingului, are abilitatea de a crea și de a găsi soluții tehnice și practice, indiferent de domeniul în care activează. Este un organizator desăvârșit și o persoană pentru care nu există expresia „nu se poate”.

 

Nu aveți un cont? Nu vă faceți griji!
Puteți crea unul în pasul următor.

Continua

Se pare că a apărut o eroare.
Încercați din nou mai târziu!

Pasul anterior